Enorme steekvlam uit open haard zorgt voor zwaargewonde in Bussumse woning

0
1369

Bussum – Een persoon is op kerstavond zwaargewond geraakt in een woning aan de Huizerweg in Bussum, dit gebeurde na een steekvlam uit de open haard.

Omstreeks 22:05 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval in een woning in Bussum, ook het Mobiel Medisch team uit Amsterdam kwam ter plaatse. De bewoners van een woning aan de Huizerweg wilden een open haard bijvullen met een brandbare vloeistof/gel, toen dit faliekant mis ging.  Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een enorme steekvlam en raakten 2 personen gewond, waarvan één zeer ernstig.

Het zwaargewonde slachtoffer is na stabilisatie met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de arts van het Mobiel Medisch Team reed mee en assisteerde het ambulance personeel. Het andere slachtoffer bleek er gelukkig beter vanaf gekomen te zijn en bleek licht gewond.

Het incident trok veel bekijks vanaf straat.