Hulpdiensten rukken uit voor woningbrand melding op de Betje Wolfflaan

0
2236

Bussum – Donderdagavond 30 maart zijn de hulpdiensten in actie gekomen voor een woningbrand melding op de Betje Wolfflaan in Bussum.

Omstreeks 19:30 uur kwam de 112 melding binnen op de meldkamer in Naarden, hierop werden de tankautospuit, de autoladder, de SIV (Snel Inzetbaar Voertuig) , alsmede de politie en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek in een flatwoning op de 2e etage een kleine brand te zijn ontstaan waarbij in korte tijd veel rook vrij kwam. Een bewoner die bij de brand rook had binnen gekregen is in de ambulance gecontroleerd en behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Na de inzet heeft de brandweer het pand geventileerd en overgedragen aan de bewoners.

 

Foto’s : Veermanfotografie