Ramkraak op de Douglas op de Zevenend in Laren

0
1125

Laren – In de nacht van woensdag 29 maart op donderdag 30 maart werd er een ramkraak gepleegd op een de Douglas winkel aan de Zevenend in Laren. De recherche zoekt getuigen.

Rond 03:00 uur kwam er een melding binnen dat er werd ingebroken bij een winkel aan de Zevenend in Laren. Getuigen zagen dat er een auto voor het pand stond en een aantal verdachte personen spullen in de auto laden. Agenten gingen direct op de melding af en zagen de auto van de vermoedelijke daders. Deze reed met hoge snelheid vanuit Laren richting Huizen. Een achtervolging werd ingezet vanuit Blaricum, door Huizen en volgens op de A27 richting Utrecht. Helaas wisten de verdachten te ontkomen. Ter plaatse zagen de agenten dat de pui was ontzet. Vermoedelijk werd dit gedaan door een auto. Een onderzoek is ingesteld.

 

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen die de ramkraak hebben zien gebeuren, of voorafgaand aan de inbraak iets opvallends hebben gezien. Ook mensen die meer weten over de inbrekersĀ  en/of hun vluchtroute, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.