Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op de A27 bij Eemnes

0
864

Eemnes – Vrijdagavond 3 februari zijn er bij een ernstig ongeval op de A27 bij Eemnes meerdere mensen gewond geraakt, de traumahelikopter landde bij het incident op de snelweg.

Omstreeks 19:45 uur kwam er een melding binnen van een ongeval op de A27 bij Eemnes, dit was bij de benzinepomp in de rijrichting van Huizen naar Hilversum. Bij het ongeval zouden 2 auto’s betrokken zijn, waarbij 1 van de voertuigen naast de snelweg tegen de bomen was beland.

Direct werden er meerdere politie eenheden, de brandweer vanuit Blaricum en Eemnes, alsmede meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

De traumahelikopter is midden op de snelweg geland om zo snel hulp te kunnen verlenen, de politie sloot daarom de gehele snelweg in de richting van Huizen naar Hilversum af voor al het verkeer. In de auto die tegen de bomen tot stilstand was gekomen zaten 2 slachtoffers, deze zijn door de brandweer bevrijdt.

Bij het ongeval raakte 2 personen gewond, over de aard van de verwondingen wist de politie nog geen uitspraak te doen. Beide slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een derde persoon is ter plaatse aan zijn verwondingen geholpen.

De politie heeft grootschalig sporen onderzoek gedaan. Hierna kon de snelweg weer worden vrijgegeven.