Brandweer bevrijdt slachtoffer uit auto na verkeersongeval op de Randweg-Oost

0
682

Blaricum – Zondagochtend 5 februari heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Randweg-Oost in Blaricum, een automobiliste was hierbij met haar voertuig tegen een boom gecrasht. De brandweer moest er aan te pas komen om haar uit haar voertuig te halen.

Omstreeks 07:50 uur kwam er via 112 een melding binnen van een verkeersongeval op ‘t Merk in Huizen, een auto zou hierbij op een boom gereden zijn. Meerdere politie eenheden , een ambulance alsmede de brandweer werden ter plaatse gestuurd.

De exacte locatie bleek uiteindelijk net voor het stoplicht op de Randweg-Oost in Blaricum te zijn. Een medewerker van de ANWB heeft al voor de hulpdiensten ter plaatse kwamen de weg afgezet met zijn voertuig om zo de plek te beveiligen.

De brandweer moest met het hydraulische redgereedschap een deur uit het voertuig knippen zodat de bestuurster uit haar auto gehaald kon worden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval, de weg in de richting van Huizen was enige tijd dicht. Aan de hand van de schade was te zien dat de vrouw eerst een verkeersbord  en erna 2 bomen in de middenberm had geraakt. Bergnet heeft het voertuig uiteindelijk geborgen.