Dode man aangetroffen bij ongeval op de Hilversumseweg

0
1048

DSC_0512Laren – Zaterdagochtend 14 januari heeft er op de Hilversumseweg een dodelijk ongeval plaatsgevonden. De politie doet onderzoek.

Agenten troffen omstreeks 05:30 uur een lege beschadigde auto tegen een boom aan op de Hilversumseweg. De politie stelde een onderzoek in , maar trof geen bestuurder aan. Uiteindelijk werd er een grote zoekactie op touw gezet en werd er zo’n 100 meter verderop in de richting van de oprit  en de afrit van de A1  bij de vangrail het lichaam aangetroffen van de bestuurder van de auto, deze bleek te zijn overleden. De man werd pas rond hal 9 gevonden. De politie laat weten dat het om een eenzijdig ongeval gaat , het slachtoffer is een 69 jarige man uit laren.

De politie verzoekt iedereen die meer weet, of vanochtend (vroeg) wat raars is opgevallen in de omgeving te bellen met de politie via 0900-8844.

Foto’s met dank aan Marianne en Peter van Veermanfotografie, volg hun ook op Facebook!

DSC_0512 DSC_0520