Veel rook en gewonde bij brand in woning op de Kamerlingh Onnesweg

0
855

Hilversum – Zaterdagmiddag 14 januari is er brand uitgebroken in een woning aan de Kamerlingh Onnesweg in Hilversum, de politie had de doorgaande weg enige tijd afgesloten vanwege de rookontwikkeling.

Omstreeks 15:20 uur kwam er via 112 een melding binnen van een woningbrand aan de Kamerlingh Onnesweg, de brandweer was zeer snel ter plaatse omdat de brandweerkazerne zich aan dezelfde weg bevind.

De brand bleek op de bovenverdieping ontstaan te zijn, de brandweer zette direct met het One-Seven schuim systeem een succesvolle binnenaanval in. Bij de brand kwam enige tijd de nodige rookontwikkeling vrij, de politie besloot om de drukke doorgaande weg hierdoor enige tijd af te sluiten omdat zicht werd ontnomen.

Omstreeks 15:35 uur kon het sein “Brandmeester” gegeven worden, stichting Salvage zal de bewoners helpen met de afhandeling van de ontstane schade.

Een brandweerwoordvoerder laat aan GooiNieuws weten dat er bij de brand 1 persoon gewond is geraakt, het slachtoffer is voor verder onderzoek en behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand, maar deze is vermoedelijk door kortsluiting ontstaan.
Foto’s met dank aan Marianne en Peter van Veermanfotografie, volg hun ook op Facebook!

84e65261-d7c4-4ce7-a916-c972f6a43276 6371fe1f-5aa7-4419-ba65-044b58f6fc2d