Verdachte van inbraak verstopt zich onder een bramenstruik

0
819

img_0648Hilversum – In de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 oktober hielden agenten een verdachte aan die zich dacht te kunnen verstoppen onder een bramenstruik.

Rond 02.15 uur meldde een oplettende getuige hoe een drietal mannen aan de deuren van een busje aan het voelen waren op de Menno Simonszhof en schakelde de politie in. Toegesnelde agenten zagen de mannen wegrennen en zetten de achtervolging in. Die leidde naar de Vreelandseweg waar één van hen, 34 jaar uit Kwintsheul, zich dacht te kunnen verstoppen in de bosjes. Een agent vond hem onder een bramenstruik waar hij aangaf daar te liggen slapen.

De verdachte was echter compleet bezweet en werd aangehouden. De andere twee wisten te ontkomen, een nader onderzoek is ingesteld.