Kraak op de Albert Heijn aan het Zevenend in Laren

0
580

Politie 2Laren – In de vroege ochtend van woensdag 20 juli vond er een inbraak plaats bij een supermarkt aan de Zevenend. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 04.25 uur kwam de melding dat een inbraakalarm bij de supermarkt zou afgaan. Een deur bleek geforceerd en binnen was geprobeerd de pinautomaat open te breken. De daders zouden ervandoor zijn gegaan in een Volkswagen Golf met afgeplakte kentekenplaten. Er werd geen buit meegenomen.

 

Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de inbraak? Heeft u de Volkswagen Golf met afgeplakte kentekenplaten zien rijden in de periode voor de inbraak en/of erna? Neemt u dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.