Voertuig op zijn kant na aanrijding op de A27

0
899

DSC_1886Blaricum – Dinsdagmiddag 28 juni heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A27 bij Blaricum, een voertuig belandde hierbij op zijn kant.

Dinsdagmiddag kwam er omstreeks 12:00 uur in de middag een melding binnen van een verkeersongeval op de A27 bij Blaricum, dit gebeurde in de rijrichting van Almere naar Hilversum. Brandweer, ambulance en politie gingen hierop met spoed ter plaatse.

Een bestuurder reed met zijn terreinvoertuig met ongeveer 90 kilometer per uur achter een vrachtwagen in de richting van Huizen, toen er plotseling ineens een auto met een hogere snelheid bij hem achterop klapte. Door de klap begon de wagen te spinnen en belandde uiteindelijk op zijn zijkant bij de vangrail van de 1e rijstrook. De bestuurder van de andere auto kon na de botsing zijn voertuig nog naar de vluchtstrook krijgen.

De bestuurder van de auto op zijn zij kon zelf uit zijn bus klimmen en wist er zonder verwondingen vanaf te komen. De bestuurder van de personenauto is nog nagekeken door de ambulancedienst maar deze hoefde uiteindelijk ook niet mee naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt nog hoe het komt dat de bestuurder van de auto achterop de bus is gereden. Ten tijde van het ongeval was er 1 rijstrook afgesloten.

 

Foto’s : Redactie GooiNieuws

DSC_1884 DSC_1886 DSC_1887 DSC_1893 DSC_1894