Nu ook lijnbus in Huizen bekogeld met stenen

0
652

Foto 7Huizen – In de nacht van zondag 26 juni op maandag 27 juni werd een stadsbus bekogeld op de Bestevear. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.00 uur reed de stadsbus over de Bestevaer in Huizen. Ter hoogte van de voetbalvelden werd de bus uit het niets bekogeld met stenen. Een steen ging door de ruit van de bus, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Getuigenoproep

De politie neemt het bekogelen van de stadsbus zeer hoog op en heeft een onderzoek ingesteld. Heeft u zondagnacht iets gezien in de omgeving van de Bestevaer of heeft u informatie over de dader? Neem dan contact op met de politie in Huizen via nummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem reageren?  Bel dan met M. 0800-7000.

De politie wilt deze “rage” graag de kop in drukken. Tijdens meerdere incidenten in Hoofddorp, Haarlem en Almere zijn er al passagiers gewond geraakt nadat bussen met stenen bekogeld werden.