Bouwvakker ernstig gewond na ongeval op Huizer bouwplaats

0
8615

Huizen – Een bouwvakker is vrijdagochtend 29 november ernstig gewond geraakt op een bouwplaats aan de Botterstraat in Huizen, de bouw ligt momenteel stil.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11:30 uur op de bouwplaats aan de Botterstraat in Huizen, hier worden momenteel woningen gebouwd. Het ging mis toen een bouwvakker geraakt werd door een grote zaag en hierbij ernstig gewond raakte. Collega’s van de man verleenden eerste hulp, in afwachting van de opgeroepen politie, brandweer, ambulance en de traumahelikopter.

De hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben het ernstig gewonde slachtoffer gestabiliseerd, en per spoedvervoer met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere medische zorg. De traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren wisten de woordvoerder van de brandweer nog niet te zeggen. De politie en inspectie doen onderzoek naar de toedracht, de bouw ligt stil. Voor de ontdane collega’s van de man is opvang geregeld.