Fietsster aangereden op de rotonde Zuiderzee / Eemlandweg

0
590

Huizen – Vrijdagmiddag 14 april heeft er een aanrijding tussen een auto en een fietsster plaatsgevonden op de rotonde van de Zuiderzee / Eemlandweg, hierbij raakte de fietsster gewond aldus de Gooi en Eemlander.

Omstreeks 17:10 uur reed een vrouw met haar fiets over de rotonde aan de Zuiderzee / Eemlandweg, bij het oversteken van de rotonde werd ze over het hoofd gezien door een afslaande automobilist en een flinke klap was het gevolg. De vooruit van de auto was hierbij geheel verbrijzeld.

De politie was snel ter plaatse omdat aan diezelfde rotonde ook het politiebureau zit. Samen met een omstander hebben zij het aangereden slachtoffer in afwachting van de ambulancedienst opgevangen.

De politie heeft zowel de fiets als de auto meegenomen naar het naastgelegen politiebureau omdat hiermee niet meer gereden kon worden.

Het slachtoffer bleek er gelukkig goed af te komen met wat lichte verwondingen.