Airbag-dieven hebben weer toegeslagen in Huizen

0
472

IMG_8420Huizen / Blaricummermeent – In de nacht van woensdag op donderdag 1 september zijn er weer airbag-dieven actief geweest in Huizen, meerdere auto’s werden opengebroken.

 

Afgelopen nacht was het in Huizen weer raak met airbag-dieven, aldus de politie en enkele buurtbewoners.  Op de Breezand in het 4e Kwadrant werden meerdere auto’s opengebroken. Hierbij werden navigatiesystemen, airbags en complete autosturen buit gemaakt.

Ook op de Simone de Beauvoirlaan, Gooimeerpromenade en in een straat in de Blaricummermeent was het raak. Ook hier bestond de buit uit airbags en navigatiesystemen.

Dit deel van Huizen is regelmatig doelwit van autokrakers die op dezelfde wijze werken. Inmiddels zijn buurtbewoners al extra alert en hangen er op veel opritten inmiddels bewakingscamera’s. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft aangiftes opgenomen en zullen eventuele beelden van camera’s veiligstellen.