Veel schade bij grote brand op de Neuweg in Hilversum

0
820

Foto 1 (4)Hilversum – In de nacht van dinsdag op woensdag 29 juni is er een grote brand uitgebroken op de Neuweg in Hilversum, hierbij raakte gelukkig niemand gewond.

Omstreeks 04:38 uur kwam er bij 112 een melding binnen van een schuur in brand achter een bedrijfspand op de Neuweg in Hilversum. Hierop kwamen de TS-2 (Snelle Interventie Eenheid) en een blusvoertuig van het Hilversummer brandweerkorps met spoed ter plaatse.

Na een eerste inzet van de brandweer bleek de brand te zijn doorgeslagen naar een aangrenzend bedrijfspand van “Onze Kraampjes”, de brand greep hierbij snel om zich heen. De brandweer gaf het sein “Grote Brand” om meer materieel ter plaatse te krijgen. Ze kregen hierbij assistentie van de ladderwagen uit Bussum, een tweede bluswagen van het Hilversummer brandweerkorps en een derde bluswagen van brandweer Loosdrecht.

Uiteindelijk wist de brandweer de brand snel onder controle te krijgen, helaas kon niet worden voorkomen dat het pand grote schade op liep. Met name door de rook en roet schade zal alles in de winkel weggegooid kunnen worden.

Team Brand Onderzoek (TBO) en de politie doen inmiddels onderzoek naar de oorzaak van de brand.