Regenpijp klimmende inbreker aangehouden na inbraak op de Parklaan

0
414

IMG_8381Bussum – De politie hield in de vroege ochtend van woensdag 9 maart een 32-jarige woninginbreker op heterdaad aan. De man was bezig met het plegen van een inbraak bij een woning aan de Parklaan.

Om 05.00 uur kregen agenten een melding dat een man een woninginbraak had gepleegd en vervolgens was gevlucht. Hij was via een een regenpijp omhoog geklommen naar een openstaande raam en via daar het huis binnengekomen waarna de bewoonster wakker werd. Zij begon vervolgens te schreeuwen waarop de man via dezelfde wijze de woning weer verliet.

Signalement

Even later troffen agenten een man aan op de Meerweg die voldeed aan het opgegeven signalement van de woninginbreker. Agenten hielden de verdachte aan en hij werd overgebracht naar het politiebureau.