Gewonde bij flinke klapper op de Wakkerendijk

0
1008

IMG_9003Eemnes – Woensdagavond 17 februari heeft er op de Wakkerendijk in Eemnes een fors ongeval plaatsgevonden tussen 2 voertuigen.

Omstreeks 18:00 uur kwam er op de meldkamer een melding binnen van een ongeval op de Wakkerendijk. Hierop werden politie, ambulance en brandweer ter plaatse gestuurd omdat er mogelijk sprake van beknelling zou zijn.

Ter plaatse bleek onderaan de afrit van de A1 een forse klapper te hebben plaatsgevonden. Brandweer en ambulancepersoneel hebben 1 persoon die gewond was uit één van de voertuigen gehaald. Verder was er ondanks de forse klap niemand gewond geraakt.

Één slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een voorrangsfout is de vermoedelijke oorzaak van het ongeval.

( Foto’s : Redactie GooiNieuws )

IMG_8980 IMG_8996 IMG_9003 IMG_9005