«

»

sep 24

Alcomobilist slaat en bijt politieagent in Bussum

Bussum – Een dronken man van 28 jaar uit Baarn heeft op zondagochtend 24 september een agent gebeten en geslagen. De verdachte is aangehouden.

 

Rond 08:00 uur rijden een agent en zijn collega naar een melding op de Meerweg in Bussum. Er staat een beschadigde auto op de weg en ernaast ligt een onbekende bumper met kentekenplaat eraan. De agenten rijden naar het adres van degene op wie zijn naam het kenteken staat. De eigenaresse van de auto vertelt dat ze haar auto aan iemand anders heeft uitgeleend.

Zoektocht naar auto

De agenten stellen vervolgens een zoekactie in naar de auto. Op een parkeerplaats tussen de Kloosterweg en Veldweg vinden ze de auto, met daarin een man. Ze spreken de verdachte aan en ruiken een zware alcohollucht. Tijdens het vaststellen van de identiteit van de man wordt hij ineens opstandig. De verdachte probeert een aantal keer weg te komen en wordt agressief richting de agenten. Uit het niets slaat hij een van de agenten in zijn gezicht. Hierna ontstaat er een worsteling, waarbij de verdachte ook in de arm van de agent bijt. En collega kan hierna de man, 28 jaar uit Baarn, aanhouden en boeien. De agent is onderzocht door een arts.

Getuigen gezocht

 Heeft u in de nacht van zaterdag 23 september op zondag 24 september iets gehoord of gezien van de aanrijding op de Meerweg? Of bent u zondagochtend rond 09:45 uur getuige geweest van de mishandeling van de agent bij de Kloosterweg. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie in Bussum via 0900-8844. Mocht u anoniem uw informatie willen delen, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

Reacties

Reacties