Drie inbrekers op heterdaad betrapt in Hilversum

0
6002

Hilversum – De politie heeft op donderdag 3 oktober in Hilversum drie personen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Gazellestraat.

Omstreeks 11.00 uur kreeg de politie de melding van een inbraak aan een woning aan de Gazellestraat in Hilversum. De melder zag twee mannen in een steegje lopen die aan deuren van woningen aan het voelen waren in de Gazellestraat en kon ook een duidelijk signalement doorgeven.

Twee onopvallende agenten waren in de buurt en konden meteen poolshoogte nemen. De meldkamer kreeg ondertussen nog een melding binnen dat er twee mannen in een achtertuin zouden staan van een woning. Toen de mannen in de gaten kregen dat er politie in de buurt was zetten zij het op een rennen, waarop een achtervolging volgde. Uiteindelijk lukt het de agenten om de twee mannen aan te houden.

Ook de persoon die klaar zat in een auto is aangehouden. De drie personen zijn ingesloten voor onderzoek. De verdachten zijn een 37-jarige man uit Zagreb (Kroatiƫ), een 39-jarige man (woonplaats onbekend) en een 57-jarige vrouw uit Wejcherowo (Polen).