Treinverkeer gestremd na aanrijding tussen trein en bestelauto bij station Naarden Bussum

0
3423

Bussum – Vrijdagmiddag 7 juni heeft er bij station Naarden-Bussum een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelauto en een trein, gelukkig liep het hele incident met een sisser af.

De aanrijding vond iets voor 13:00 uur plaats op de spoorwegovergang aan de generaal de la Reijlaan, naast station Naarden Bussum. Een bestelauto die tijdens het sluiten van de spoorbomen op de tussen overgang belandde werd aangereden door een aankomende trein. Gelukkig gebeurde dit nabij het station, en was de snelheid laag. Er raakte dan ook niemand gewond, en de bestuurder van de bestelauto kon met flink wat schik veilig maar geschrokken door omstanders uit zijn auto gehaald worden.

Het treinverkeer tussen Bussum en Hilversum ligt momenteel plat vanwege de aanrijding, ook het autoverkeer over één van de drukste spoorwegovergangen van Bussum is momenteel geblokkeerd.

De politie en ProRail doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval, en zullen hierna ervoor zorgen dat de stremmen zo snel mogelijk opgeheven wordt.