17 jarige Hilversummer aangehouden voor snackbar overval op de Kamerlingh Onnesweg

0
2753

Hilversum – De recherche hield dinsdagochtend 27 november een 17-jarige jongen uit Hilversum aan. Hij wordt verdacht van de overval op een snackbar aan de Kamerlingh Onnesweg in Hilversum.

Woensdagavond 21 november komt een overvaller een snackbar aan de Kamerlingh Onnesweg  binnen. Hij bedreigt de eigenaar en gaat er met het kasgeld vandoor. De geschrokken eigenaar belt direct de politie.

Na de overval op de snackbar start de recherche direct een onderzoek. Er wordt o.a. sporenonderzoek gedaan en de rechercheurs spreken verschillende getuigen. Uit dit onderzoek komt een 17-jarige jongen uit Hilversum in beeld.

Na toestemming van de officier van justitie is besloten om deze Hilversummer dinsdag 27 november aan te houden. De jongen is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het is aan het Openbaar Ministerie om een besluit te nemen over de vervolging van de jongen.

Het onderzoek naar de overval gaat door. De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Melden kan via 0900-8844. Ook anoniem kunnen mensen informatie doorgeven via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.