Gewapende overval op de Lidl aan de Laarderweg in Bussum

0
3381

Bussum – Zaterdagavond 27 oktober heeft er een gewapende overval op de Lidl supermarkt aan de Laarderweg plaatsgevonden.

De overval vond omstreeks 19:00 uur plaats terwijl de winkel nog geopend was. Een overvaller kwam de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een wapen. Vervolgens sloeg de overvaller met onbekende buit op de vlucht in de richting van station Bussum Zuid.

Omdat de winkel nog geopend was ten tijde van de overval waren naast het personeel ook meerdere klanten getuige van de overval. De politie laat weten dat de overvaller ongeveer 1.90m lang was, blond haar had,een roodwitte hoodie droeg waarvan de binnenkant blauw was en een spijkerbroek aan had. Gisteravond werd de Jumbo supermarkt in Hilversum Noord ook al omstreeks 19:00 overvallen. Of de overvallen iets met elkaar te maken hebben, onderzoekt de politie momenteel.