Auto slaat over de kop op de Naarderstraat in Laren

0
2855

Laren – Een automobilist is vrijdagmiddag 26 oktober met een bestelauto over de kop geslagen op de Naarderstraat, de ravage was enorm want het voertuig eindigde tegen een bushalte. De bestuurder had een engeltje op zijn schouder.

Het ongeval vond omstreeks 14:45 uur plaats, door een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van een bestelbusje rijdend over de Naarderstraat de macht over het stuur en sloeg met het busje over de kop. Het voertuig kwam uiteindelijk op zijn kop tegen een bushalte tot stilstand, waardoor er een flinke ravage ontstond. Direct werden de politie, ambulancedienst en de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd.

De bestuurder van het busje is nagekeken in de ter plaatse gekomen ambulance, maar de bestuurder bleek een engel op zijn schouder gehad te hebben en hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend.

Foto’s : Met dank aan Vincent Snoek