Automobilist aangehouden voor rijden onder invloed na ongeval op de Crailoseweg

0
6294

Huizen – Zaterdagavond 8 september zijn bij een ongeval op de Crailoseweg in Huizen 2 auto’s op elkaar gebotst, de bestuurder uit één auto is door de politie aangehouden voor rijden onder invloed. 

Het ongeval vond omstreeks 22:30 uur plaats op de kruising van de Nieuwe Bussumerweg / Crailoseweg in Huizen. Bij het ongeval botsten 2 auto’s op elkaar, ondanks de forse schade raakte niemand gewond. De politie besloot dan ook al snel om beide auto’s op de stoep te duwen zodat het verkeer verder weinig hinder ondervond.

De politie nam voor het onderzoek naar de toedracht van het ongeval bij beide bestuurders een blaastest af, de bestuurder uit de zwarte auto bleek gedronken te hebben, de man werd hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bergnet heeft zorg gedragen voor de afvoer van beide beschadigde auto’s.