Zwaargewonde bij steekpartij op de Buisweg in Hilversum

0
1573

Hilversum –  Dinsdagochtend 21 augustus is een vrouw ernstig gewond geraakt bij een steekpartij op de Buisweg in Hilversum.

Omstreeks 08:50 kwam er via 112 een melding binnen van een steekpartij op de Buisweg in Hilversum, direct stuurde de meldkamer meerdere ambulances en veel politie ter plaatse. Ter plaatse bleek de vrouw ernstig gewond te zijn, en werd ook de komst van het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter gevraagd.

Terwijl de vrouw gestabiliseerd werd, zette de politie meteen een onderzoek in naar de toedracht van de steekpartij. De steekpartij bleek in relationele sfeer te liggen, en de identiteit van de verdachte was dan ook snel bekend bij de politie. De verdachte bleek echter gevlucht, maar kon enkele uren later door de politie achterhaald worden en is inmiddels aangehouden.

Het slachtoffer, een vrouw, is ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De woning en omgeving van de steekpartij zijn door de politie afgezet, het onderzoek en het in kaart brengen van alle sporen zal nog enige tijd duren.