Gewonde bij steekpartij op de Eikenlaan in Loosdrecht

0
1531

Loosdrecht – Bij een steekpartij op de Eikenlaan in Loosdrecht is dinsdagochtend 21 augustus een persoon gewond geraakt, de traumahelikopter landde bij dit incident om medische bijstand te verlenen. 

De steekpartij vond omstreeks 11:10 uur plaats bij het huisarts praktijkcentrum, één persoon raakte hierbij gewond. Volgens meerdere getuigen zou het slachtoffer een huisarts van de praktijk zijn. Naast meerdere ambulances en politie eenheden , kwam ook de traumahelikopter met aan boord het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

Nadat de gewonde gestabiliseerd was, is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie is bezig met een onderzoek naar de toedracht van de steekpartij. Uiteindelijk kon enkele uren later een 34 jarige verdachte worden aangehouden.

Dit was al de 2e keer in amper 2 uur tijd dat inwoners van het Gooi opgeschrikt werden door een steekpartij, omstreeks 08:50 uur vond er ook al een heftige steekpartij plaats op de Buisweg in Hilversum. Voor dit incident is al een verdachte aangehouden.