Automobiliste vliegt uit de bocht op De Noord in Blaricum

0
1194

Blaricum – Maandagavond 6 augustus is een automobiliste met haar voertuig rijdend over De Noord in Blaricum uit de bocht gevlogen en tegen een boom gereden. Hulpdiensten rukten voor dit ongeval uit. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 20:40 uur, de vrouw raakte in een bocht op De Noord de macht over haar stuur kwijt en botste op een boom. Vanwege de enorme klap die het voertuig heeft gemaakt kwam er naast de ambulance en de politie , ook de brandweer met spoed ter plaatse.

De vrouw kon zelf het voertuig verlaten, van beknelling bleek gelukkig geen sprake. Wel raakte de auto van de vrouw die om de boom heen lag gevouwen total-los.

Het slachtoffer is uiteindelijk met lichte verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een agent reed met het slachtoffer in de ambulance mee naar het ziekenhuis, omdat ze verdacht wordt van “Artikel-8” , wat staat voor rijden onder invloed.

Een berger heeft het voertuig uiteindelijk geborgen.