Ravage op de Lambertus Hortensiuslaan in Naarden ; Automobilist rijdt tegen meerdere auto’s en een fietser

0
1205

Naarden – Dinsdagmiddag 17 juli is er op de Lambertus Hortensiuslaan in Naarden een ware ravage ontstaan, door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist tegen meerdere voertuigen aan en schepte ook nog een fietser. De fietser is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17:30 uur, een automobilist die over de Lambertus Hortensiuslaan reed kwam in botsing met een fietser. De auto knalde vervolgens nog tegen meerdere andere auto’s aan en kwam via het fietspad tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Direct werden er meerdere politie-eenheden en ambulances, alsmede de brandweer en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

De straat was een enorme ravage, In totaal bleken tenminste 2 auto’s en een fietser geraakt te zijn. De politie heeft gelijk een “PD (Plaats Delict) afgezet.  De traumahelikopter landde nabij het ongeval, een trauma arts verleende specialistische  medische bijstand aan het ambulancepersoneel.

De fietser is uiteindelijk zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto die de ravage heeft aangericht is meegenomen door de politie, volgens meerdere ooggetuigen had hij een groot gedeelte over het afgescheiden fietspad gereden en op deze manier het ongeluk veroorzaakt.