Overleden vrouw aangetroffen in Hilversumse villa

0
1944

Hilversum – In een (studenten) villa aan de Waldecklaan in Hilversum is maandagochtend 9 juli een overleden vrouw aangetroffen, de politie zocht ook nog in de omgeving naar een man. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend.

Omstreeks 11:15 uur¬† werden brandweer, ambulance en politie opgeroepen voor een melding van een verdachte situatie bij een Hilversumse villa aan de Waldecklaan. In de villa, waarin de binnenruimte is opgedeeld in meerdere kleine woningen werd na een kort onderzoek het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen die door een misdrijf om het leven was gekomen. De politie heeft hierop gelijk de omgeving afgezet en een “Plaats Delict” ingericht.

Ongeveer een half uur later verspreide de politie aan de inwoners van Hilversum via Burgernet een signalement van een man die bij de woning aan de Waldecklaan gezien zou zijn en weggelopen was. Het zou gaan om een man van rond de 20-25 jaar, met zwart haar, een rood t-shirt en een donkere lange broek met daaronder witte schoenen. Als inwoners de man zagen moesten zij van de politie direct 112 bellen.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet bekend, ook over de verdere identiteit van de overleden vrouw doet de politie vanwege het nog lopende onderzoek geen uitspraak over. Al de gehele dag zijn mannen in witte pakken van de Forensische Opsporing  bezig met sporenonderzoek in de betreffende woning. Ook woensdag gaat het grootschalige onderzoek nog altijd door.

Later volgt meer informatie zodra dat bekend is.