Hulpdiensten rukken uit voor brand in berging onder appartementencomplex aan de Anne Franklaan

0
793

 

Bussum – Zondagmiddag 10 juni is er op de Anne Franklaan in Bussum een brand bij een appartementencomplex uitgebroken, de brand ontstond in een berging.

De brand brak omstreeks 18:00 uit, hierop stuurde de meldkamer de SIV ( Snel Inzetbaar Voertuig) en de tankautospuit van het Bussumer brandweerkorps , alsmede de hoogwerker van het Hilversummer brandweerkorps met spoed ter plaatse.

Bij de brand in de berging kwam in eerste instantie veel rook vrij, omdat boven de bergingen appartementen gevestigd zitten schaalde de brandweer op naar het sein “Middel Brand” en kwam er een extra tankautospuit uit Hilversum ter plaatse.

Uiteindelijk bleek het om een kleine brand te gaan, deze was snel onder controle. Wel moesten er vanwege de rookontwikkeling enkele woningen ontruimd worden. Na ventilatie van de woningen mochten de bewoners weer terugkeren.