Motorrijder gewond bij ongeval op de Blaricummerstraat in Huizen

0
849

 

Huizen – Maandagmiddag 21 mei is op 2e Pinksterdag een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de Blaricummerstraat in Huizen, het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Omstreeks 12:50 uur kwamen door een onbekende oorzaak een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing op de Blaricummerstraat / Dr Lelylaan in Huizen.

Omdat de motorrijder zonder enige beschermende kleding aan in zijn korte broek en t-shirt ten val was gekomen werden er twee ambulance’s met spoed ter plaatse gestuurd.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over het slachtoffer. De politie constateerde dat de motor brandstof en olie aan het lekken was, hierop werd met spoed de brandweer van Huizen en Bussum ter plaatse gevraagd.

De motorrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht, de automobilist kwam met de schrik vrij.  De brandweer heeft enige tijd nodig gehad om met water en schuim de weg weer schoon te krijgen.

Bergingsmaatschappij Bergnet heeft de motor meegenomen, de auto had weinig schade en kon zijn weg vervolgen.