Bestuurster slaat op de vlucht nadat ze met haar auto tegen een paal crasht in Bussum

0
1004

Bussum / Huizen – Maandagmiddag 21 mei heeft op 2e Pinksterdag op de Ceintuurbaan met de kruising Amersfoortseweg aan de grens van Huizen / Bussum een ongeval plaatsgevonden met een auto, de bestuurster sloeg na de aanrijding op de vlucht.

Het ongeval vond omstreeks 13:50 uur plaats, een automobiliste komend vanaf de Amersfoortsestraatweg uit Huizen wilde linksaf de Ceintuurbaan naar Bussum in slaan, toen ze door een nog onbekende oorzaak in de bocht frontaal op een stoplicht crashte. Getuigen sloegen direct via 112 alarm vanwege de harde crash, naast de politie en een ambulance werden ook de tankautospuit en de SIV ( Snel Inzetbaar Voertuig) van brandweer Bussum gealarmeerd.

Voordat de hulpdiensten ter plaatse waren klom de bestuurster al uit haar voertuig , vertelde iets tegen de omstanders over een mobiele telefoon halen en verliet al lopend de plaats van het ongeval. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de bestuurster, maar kon haar niet vinden. Uiteindelijk vroeg de politie via Burgernet om hulp, en verspreidde het signalement van de vrouw. Het zou gaan om een licht getinte vrouw van 40 jaar, 1.70m lang, wit t-shirt met een groene joggingsbroek aan en haar zwarte haar in een knot.

De ambulance kon onverrichte zaken retour, de brandweer is enige tijd bezig geweest met het reinigen van het wegdek omdat de auto veel olie was verloren.