Scooterrijder gewond bij ongeval in de Hilversumse Meent

0
1132

Hilversum – Een scooterrijder is vrijdagmiddag 18 mei gewond geraakt bij een ongeval op de Hilversumse Meentweg, het slachtoffer werd aangereden door een auto.

Het ongeval vond omstreeks 15:00 uur plaats op de kruising van de Melkmeent / Hilversumse Meentweg, een afslaande automobilist zag een meisje op een scooter over het hoofd.

Het slachtoffer kwam hard ten val, ambulancepersoneel heeft zich ter plaatse over het slachtoffer ontferm. Nadat het slachtoffer ter plaatse behandeld was, is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Mogelijk dat de drukte een rol speelde bij het ongeval, om de hoek was een groot paarden evenement aan de gang. De VOA ( Verkeers ongevallen Analyse ) kwam ter plaatse voor een onderzoek naar de exacte toedracht.