Veel schade bij flinke botsing op de Bestevaer in Huizen

0
1457

Huizen – Woensdagmiddag 2 mei heeft er een flinke botsing tussen 2 auto’s op de Bestevaer in Huizen plaatsgevonden, de ravage was enorm. De inzittenden waaronder enkele kinderen kwamen met de schrik vrij.

Omstreeks 16:35 uur moesten de ambulance en meerdere politie eenheden met spoed rijden naar de Bestevaer in Huizen , alwaar op een drukke doorgaande weg 2 auto’s op elkaar gereden waren.

Ter plaatse bleek de schade enorm te zijn, de inzittenden waaronder enkele kinderen konden gelukkig allemaal ongedeerd hun voertuigen verlaten. De kinderen zijn nog nagekeken door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie moest een rijbaan afsluiten om het verkeer in goede banen te leiden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Bergnet heeft de voertuigen die beide total loss waren geborgen.