Bestuurster krijgt deel van boom op haar auto terwijl ze net instapt

0
774

Laren – Een bestuurster had zaterdagavond 28 april een engeltje op haar schouder in Laren, terwijl ze net in haar auto stapte kwam er een deel van een boom naar beneden en plette haar auto. 

Omstreeks 19:15 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een boom op een auto aan de Lange Wijnen in Laren. Hierop kwamen de tankautospuit , de SIV ( Snel Inzetbaar Voertuig) en een hoogwerker uit Hilversum ter plaatse.

Een vrouw bleek net haar auto ingestapt te zijn, toen met een luid gebulder een deel van een boom naar beneden kwam en boven op haar auto stortte. Ondanks dat de boom op de auto was gevallen en het dak ingedeukt was kon de bestuurster met alleen wat schrik zelf haar auto verlaten en de hulpdiensten bellen.

De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en van het voertuig verwijderd. Ook het resterende nog staande deel van de boom is door de brandweer kort gewiekt.