Grote uitslaande brand op de Kampstraat in Hilversum

0
1361

Hilversum – Dinsdagmiddag 24 april is er een grote brand uitgebroken in een woning op de Kampstraat in Hilversum, de brand zou gepaard zijn gegaan met een explosie. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatsen.

Omstreeks 12:00 uur is er brand ontstaan in een woning op de 3e etage gelegen aan de Kampstraat in Hilversum, dit is midden in het centrum. De brand zou volgens getuigen gepaard zijn gegaan met een explosie, hierna ontstond een felle uitslaande brand.

De brandweer schaalde al snel op naar het sein “Grote brand”, de spuitgasten uit Hilversum kregen assistentie vanuit de brandweerposten Loosdrecht en Bussum. Omdat het een felle uitslaande brand betrof en er niet bekend was of er nog mensen binnen waren kwam ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse.

De brandweer heeft direct ingezet op bestrijding van de uitslaande brand, en het zoeken naar slachtoffers. Gelukkig bleek er uiteindelijk dat er niemand is de woning aanwezig was ten tijde van het ontstaan van de brand.

Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon helaas niet worden voorkomen dat de woning geheel in vlammen opging, omstreeks 12:30 uur werd het sein “Brand Meester”gegeven.  Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend, aldus een woordvoerder van de brandweer.