Auto op zijn kant na botsing tegen boom op de Crailoseweg

0
886

Huizen – Zaterdagmiddag 21 april heeft er op de Crailoseweg in Huizen een ongeval plaatsgevonden, een automobiliste botste met haar voertuig op een boom en de auto kwam hierbij op zijn kant tot stilstand.

Rond 15:45 uur is een automobiliste op de Crailoseweg in Huizen met haar auto op een boom gereden, haar voertuig kwam hierbij op zijn kant tot stilstand. Veel mensen zagen het ongeval gebeuren, en sloegen direct via 112 alarm. Hierop kwamen de politie, de brandweer en een ambulance met spoed ter plaatse. Enkele omstanders wisten voor aankomst van de hulpdiensten de auto weer op 4 wielen terug te kantelen, en haalden de bestuurster uit haar voertuig.

Het slachtoffer is enige tijd in de ambulance onderzocht, over de aard van haar verwondingen is nog niks bekend. De weg was ten tijde van het ongeval enige tijd in beide richtingen afgesloten, verkeer kon over de parallelbaan en het fietspad wel langzaam passeren.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.