Dode bij auto tegen boom op de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum

0
1026

Hilversum – Woensdagochtend 4 april heeft er op de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum een dodelijk ongeval plaatsgevonden, dit gebeurde nadat een auto frontaal tegen een boom klapte.

Omstreeks 04:55 uur kwam er via 112 een melding binnen over een verkeersongeval op de Jan van der Heijdenstraat, hierop werden meerdere politie eenheden, de brandweer van Hilversum en meerdere ambulance’s met spoed ter plaatse gestuurd. Ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter werd opgeroepen.

Ter plaatse bleek het om een eenzijdig ongeval te gaan, waarbij een auto frontaal op een boom gereden is. Omstanders hadden het slachtoffer al uit zijn voertuig gehaald en waren begonnen met reanimeren. De hulpdiensten die zeer snel ter plaatse waren hebben de zorg overgenomen, maar hulp mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

De politie heeft als gevolg van het ongeval een deel van de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum in beide richtingen afgesloten. De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.