Wederom auto in vlammen op in Huizen

0
811

Huizen – In de nacht van zondag op maandag 19 februari is er aan de Oostkade in Huizen een auto volledig in vlammen opgegaan. Dit is al de 5e auto in één week tijd die ten prooi valt aan een vlammenzee.

Omstreeks 04:16 uur hoorden omwonenden van de Oostkade in Huizen een harde knal, op een parkeerplaats langs het water bleek een auto in de brand te staan. Direct werd via 112 alarm geslagen, hierop kwamen een politie eenheid, de tankautospuit van brandweerpost Huizen en de SIV (Snel Inzetbaar Voertuig) vanuit brandweerpost Bussum met spoed ter plaatse.

Van de auto bleek helaas weinig meer te redden, wel kon de brandweer voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere geparkeerde auto’s. Het voertuig kan helaas als verloren worden beschouwd.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Dit is overigens al de 5e auto die deze week ten prooi valt aan een vlammenzee, in de nacht van donderdag op vrijdag gingen ook al 4 auto’s in vlammen op aan de Ambachtsweg. Ook dit was om exact 04:16 uur.