Gewonde bij ongeval op de Stichtsebrug bij Blaricum

0
958

Blaricum – In de nacht van zaterdag op zondag 18 februari heeft er op de A27 bij de Stichtsebrug een verkeersongeval plaatsgevonden, 1 persoon raakte gewond. 

Een paar minuten na mindernacht kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de A27 in de richting van Almere, hierop kwamen meerdere politie eenheden, een eenheid van Rijkswaterstaat, de tankautospuit van brandweerpost Blaricum, de SIV (Snel Inzetbaar Voertuig) van brandweerpost Bussum en een ambulance ter plaatse.

Op de Stichtsebrug bleek een personenauto door ene nog onbekende oorzaak in de slip te zijn geraakt en in de vangrail geklapt te zijn, ook een 2e auto raakte hierbij beschadigd. Één persoon bleek bij het ongeval gewond te zijn geraakt, ambulancebroeders hebben zich over het slachtoffer ontfermd.

Ten tijde van het ongeval was de rijbaan in de richting van Almere enige tijd afgesloten, nadat o.a het glas van de rijbanen was geveegd werd 1 rijstrook weer vrijgegeven. Bergnet heeft zorg gedragen over het afslepen van een total-loss geraakte voertuig.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend.