Drie gewonden na vechtpartij bij nieuwe pizzeria op de Emmastraat

0
900

Hilversum – In de Emmastraat zijn  dinsdagavond 13 februari drie mannen gewond geraakt nadat zij met elkaar in gevecht raakten. De drie zijn eveneens aangehouden.

 

Rond 23.10 uur kwam een melding van een vechtpartij in de Emmastraat, waarbij meerdere personen gewond zouden zijn geraakt. Agenten gingen erheen en troffen drie gewonde mannen aan.

Een al langer lopend zakelijk conflict tussen de eigenaren van een nieuw geopende pizzeria en de huurbaas escaleerde dinsdagavond 13 februari, waarbij één van hen met een voorwerp op zijn hoofd werd geslagen. Ook de andere mannen liepen letsel op; de één had verwondingen aan zijn hoofd en hand en de ander aan zijn schouder. Alle drie zijn meegenomen naar een ziekenhuis, waar zij werden behandeld aan hun verwondingen. De mannen, 24 en 42 jaar uit Hilversum en 48 jaar uit Ede, werden aangehouden en zullen worden verhoord als hun gezondheid dat toelaat. De recherche heeft de zaak in onderzoek, waarbij onder andere sporen worden onderzocht.

Er kwamen al langere tijd berichten van onrust in de Emmastraat tussen de eigenaren van de nieuwe pizzeria en de huurbaas van het pand, maar nog niet eerder kwam het tot een lijfelijk conflict van deze aard. De politie is de afgelopen tijd meerdere malen in gesprek geweest met de betrokkenen, wat helaas het geweldsincident van dinsdagavond niet kon voorkomen.

Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien van dit incident of kunt u informatie met ons delen die van belang kan zijn bij het onderzoek, meldt u zich dan bij de recherche in Hilversum via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.