Gemaskerde mannen slaan 14 jarige jongen in elkaar tijdens een gewelddadige straatroof

0
642

Bussum – Op woensdag 7 februari werd een 14-jarige jongen op een gewelddadige wijze beroofd door twee onbekende mannen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

 

Rond 21.40 uur kwam een melding van een straatroof bij de rotonde Brinklaan – Ceintuurbaan. Agenten gingen erheen en troffen het gewonde slachtoffer aan. Hij had letsel aan zijn gezicht, maar was wel aanspreekbaar. De jongen vertelde dat hij op een bankje bij het Vijverpark zat, toen er twee gemaskerde mannen aan kwamen lopen. Hij werd vastgepakt en meerdere malen op zijn hoofd geslagen. De daders beroofde hem onder andere van zijn tas. Hierna gingen zij ervandoor, door het park, in de richting van de Lange Heul. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Signalement

De verdachten zijn twee gemaskerde mannen die in het donker gekleed waren. Eén van hen is ongeveer 1,75 meter lang en heeft een fors postuur. Van de ander is geen duidlelijk signalement.

Iets gezien?

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of meer weten over de verdachten zich te melden via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dit via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.