21 jarige Huizer mishandeld op de Huizermaatweg

0
683

Huizen – Een 21 jarige Huizer is zondagochtend 4 februari in de vroege ochtend slachtoffer geworden van een mishandeling op de Huizermaatweg in Huizen.

Het slachtoffer kwam in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04:30 uit de kroeg op het Plein 2000, en stapte op zijn fiets om naar huis te rijden. Onderweg naar huis kreeg het slachtoffer op de Huizermaatweg, tussen de rotondes van de Haar en de Fauna in een woordenwisseling met een groep van 3 mannen. Het slachtoffer werd hierbij mishandeld.

Snel werd er via 112 alarm geslagen, en de politie kon snel ter plaatse zijn. Aan de hand van het signalement van de verdachten kon in de omgeving direct een 19 jarige verdachte worden aangehouden. De anderen wisten te ontkomen.

Omdat de politie met nog een aantal onduidelijkheden zit, komt de recherche graag in contact met mensen die rond dit tijdstip iets verdachts gehoord of gezien hebben. Belt u hiervoor de politie op 0900-8844.