Auto op zijn kop bij ongeval op de Middenweg

0
464

Nederhorst den Berg – Dinsdagavond 30 januari heeft er op de Middenweg een ongeval plaatsgevonden, een auto belande hierbij op zijn kop.

Omstreeks 20:00 uur kwam er via 112 een melding binnen van een ongeval op de Middenweg, hierbij zou ook mogelijk een voertuig te water geraakt zijn. Hierop werden zowel de politie, een ambulance en meerdere brandweer voertuigen met spoed ter plaatse gevraagd. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

Ter plaatse bleek er van een voertuig te water gelukkig geen sprake, wel bleek een auto over de kop te zijn geslagen. De komst van de traumahelikopter bleek niet meer nodig, het slachtoffer kon zelfstandig uit zijn voertuig komen. Het slachtoffer is in een ter plaatse gekomen ambulance nagekeken, over zijn verwondingen is niks bekend.

Foto’s : Intervisual Studio