Flinke klapper tussen 2 auto’s op de Bovenmaatweg

0
700

Huizen – Zaterdagochtend 6 januari heeft er op de Bovenmaatweg in Huizen een flinke klapper tussen 2 voertuigen plaatsgevonden, zowel de brandweer als de politie kwamen hiervoor ter plaatse.

Omstreeks 11:50 uur heeft er op de kruising van de Bovenmaatweg / Middelgronden in Huizen een flinke klapper tussen 2 auto’s plaatsgevonden, één van de voertuigen kwam met een harde klap tegen een paal op een vluchtheuvel tot stilstand.

Gelukkig konden de inzittenden van beide voertuigen ongedeerd uitstappen. Wel bleek uit het aangereden voertuig brandstof over de weg te lekken, hierop kwamen zowel de politie als de brandweer met spoed ter plaatse.

De brandweer heeft de lekkage uit het voertuig opgeruimd, en het voertuig veilig gesteld. Nadat Bergnet het voertuig had afgesleept heeft de brandweer de weg nog met schuim gereinigd. De andere betrokken auto van de aanrijding kon zijn weg zelfstandig met lichte schade vervolgen.

Vermoedelijk heeft een voorrangsfout een rol gespeeld in de oorzaak van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de Bovenmaatweg in de richting van de Delta afgesloten.