Bonnenregen bij snelheidscontrole op de A6 bij Muiderberg

0
74

Muiderberg – Een absolute bonnenregen vandaag op de A6 bij Muiderberg, maar liefst 1220 bestuurders zullen de komende tijd een paars/witte enveloppe van het CJIB op de deurmat ontvangen. Één automobilist kwam zelfs met maar liefst 215 km/u op de teller langs de controle gescheurd. 

De politie stond deze vrijdagochtend en middag te controleren op de A6 thv de afrit van Muiderberg, in de richting van Amsterdam. In het gebied waar 100km/u is toegestaan passeerden 14.100 mensen de controle, 1220 bestuurders hiervan kunnen binnenkort dus een paars/witte enveloppe van het CJIB op de deurmat verwachten. De bestuurders van 4 voertuigen reden zo hard dat ze binnenkort van de Officier van Justitie de vordering tot inbeslagname van het rijbewijs kunnen verwachten. Één automobilist kwam zelfs als een raket voorbij gevlogen, en werd geklokt op een snelheid van maar liefst 215 km/u met de wettelijke aftrek van correctie.

De politie heeft aangekondigd vaker dit soort controle’s in 100 km/u gebieden te gaan houden.