Gewelddadige ontvoering eindigt in Hilversumse woning

0
929

Soest/ Hilversum – Op woensdag 15 november is een 33-jarige man korte tijd ontvoerd geweest, hij werd vastgezet in een woning in Hilversum. Vier verdachten zijn hiervoor op 16 november aangehouden.

 

Het slachtoffer werd omstreeks 16.30 uur door twee personen opgewacht bij zijn loods in Soest. Een van de mannen stak het slachtoffer daarbij met een mes. Het slachtoffer liep daarbij een verwonding op. Onder bedreiging van het mes werd de man gesommeerd in zijn eigen bus te stappen en werd hij meegenomen naar een woning in Hilversum.

In deze woning wachtten bekenden van het slachtoffer. Eén van die personen gaf de ontvoerde man te kennen dat hij een geldschuld moest aflossen. De ontvoerder bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen en sloeg hem ook meerdere keren. Nadat het slachtoffer toezegde te zullen betalen, mocht hij de woning verlaten. Het slachtoffer schakelde hierna de politie in.

Op donderdag, de dag na de ontvoering, werden drie mannen van 37 jaar en 67 jaar en een vrouw van 47 jaar buiten heterdaad aangehouden. Alle vier de verdachten zitten nog vast. De recherche onderzoekt het incident. Het slachtoffer heeft zich laten behandelen aan zijn verwonding en is inmiddels thuis.

Bent u getuige geweest van deze ontvoering of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.