Klopjacht met politiehelikopter op inbrekers in Naarden

0
730

Naarden – Op vrijdag 15 september 2017 werd ingebroken bij een bedrijf aan de Marktstraat te Naarden. De verdachten gingen er vandoor en de recherche is op zoek naar getuigen.

 

Omstreeks 04:00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een inbraakalarm afging in een pand aan de Marktstraat. Toen de politie ter plaatse was, bleek de voordeur geforceerd te zijn. In het pand trof de politie geen personen aan. Wel bleek dat onder andere een aantal computers waren weggenomen.

Een getuige had een persoon zien wegrennen, vlak voordat de politie bij het pand aanwezig was. Daarop werd in de wijk direct onderzoek verricht, waarbij ook de helikopter werd ingezet. De verdachte werd, ondanks de grote zoekactie, niet aangetroffen.

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze zaak contact op te nemen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.