Vrouw door blikseminslag geraakt tijdens uitlaten van haar hond in de Blaricummermeent

0
1574

Blaricum – Donderdag 22 juni is er aan het einde van de middag tijdens een pittige onweersbui een vrouw door de bliksem geraakt in Blaricum, het slachtoffer  ligt momenteel nog in het ziekenhuis.

Rond 17:00 uur liep de Blaricumse Diana, in de muziekwereld beter bekend als DJ Deetox met haar hond in de Blaricummermeent. Toen er een felle bui met regen en onweer overtrok sloeg de bliksem 3x in bij de Blaricumemrmeent. Bij 1 van die inslagen werd de Blaricumse DJ getroffen en raakte gewond.

Meerdere ambulance’s en politie eenheden spoedde zich ter plaatse, het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ze is buiten levensgevaar en stabiel, laat haar management via Facebook weten. De bekende DJ zou dit weekend optreden op het grote Defqon-1 festival, maar dit moest dus afgezegd worden.

Doktoren onderzoeken en behandelen haar momentele nog in het ziekenhuis. Hoe het met de hond is, is niet bekend.