Krantenbezorger zwaargewond na aanrijding op de Simone de Beauvoirlaan in Huizen

0
1278

Huizen – Een 15 jarige krantenbezorger is donderdagmiddag 15 juni zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Simone de Beauvoirlaan in Huizen, de hulpdiensten kwamen hiervoor massaal ter plaatse.

Omstreeks 16:15 uur kwam er via 112 een melding binnen van een ernstig ongeval tussen een auto en een fietser op de Simone de Beauvoirlaan in Huizen. Hierop werden direct meerdere politie eenheden, diverse ambulance’s en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek het 15 jarige slachtoffer die kranten aan het bezorgen was ineens vanaf de stoep de straat opgeschoten was, een automobilist heeft heem nooit zien aankomen en kon dan ook niet meer op tijd remmen. Het slachtoffer klapte op de voorruit van de auto en belandde na de klap op het wegdek.

Toegesnelde agenten verleenden direct 1e hulp in afwachting van de ambulance’s. De jonge jongen was sinds de klap niet meer bij kennis en bleek zwaar gewond. Het ambulancepersoneel heeft de jongen samen met de ingevlogen arts van de traumahelikopter gestabiliseerd. Hierna is het slachtoffer nog altijd buiten bewustzijn met spoed overgebracht naar het AMC. De arts van de traumahelikopter reed met de ambulance mee.

De massale inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks. De VOA ( Vekeers Ongevallen Analyse) doet ter plaatse sporenonderzoek om alles vast te leggen.